Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Μαθήματα επιχειριματικότητας

Δύσκολοι καιροί κυρίες και κύριοι... Βασικά επειδή απευθύνομαι αποκλειστικά σε καμμένους ,αφήνω τις πολλές σάλτσες και μπάινω στο θέμα...

Στους δύσκολους καιρούς αυτούς που ζούμε νομίζω ότι μια καλή επιχειρηματική ιδέα θα ήταν να αγορασεις 2 καθαρόαιμα σκυλιά και να τα βαζεις να γαμιούνταi μέρα-νύχτα προκειμένου να πουλήσεις τα καθαρόαιμα σκυλάκια που θα ξεφυτρώσουν απο το μουνί του θυληκού (το θαύμα της ζωής δηλαδή!(για το πήδημα λεω...)) Πόσες χαζογκόμενες ξέρετε σε αυτή την χώρα και όχι μονο που θα έδιναν όσα λεφτά και να πάρουν από κάποιο θύμα ώστε να αποκτήσουν σκυλάκι ...αλλά καθαρόαιμο πάντα!

Αντί να κρατήσουν τα λεφτά και να τα επενδύσουν σε όλες αυτές τις μαλακίες που αγοράζουν καθημερινώς...Αλλά ακόμα και σκύλο να πάρουν, κανα μαλακιστίρι θα πάρουν...Ξέρετε εσείς ποιες είστε...Πάτε και παίρνετε αυτά τα σιχαμένα πατσαβούρια και τα κάνετε "τέρμα" κακομαθημένα! Να σας ψοφήσουν ρε!

Και όχι αγαπητοί,ούτε φαλλοκράτης είμαι,ούτε μισογύνης ούτε ρακένδυτος (ωραία λέξη αυτη...)...όμως το θέμα μας δεν είναι αυτό...Το θέμα είναι να διαφυλλάξουμε την ακεραιότητα του πορτοφολιού του γκόμενου της χαζογκόμενας που ανέφερα παραπάνω!Και σε ρωτάω μωρή: Γιατί να ξοδεύετε τόσο χρήματα για ένα καθαρόαιμο πατσαβούρι?? Αφου υπάρχει η λύση ώστε να αποκτήσεις καθαρόαιμο...σχεδόν τσάμπα!!??

Πως??...Μόνο εγώ θα σας απαντήσω σε αυτό...ΜΟΝΟ ΕΓΩ μπορώ να σας σώσω!!

Είναι πολύ απλό...Αντί να αγοράσεις ένα καθαρόαιμο παίρνεις έναν κόπρο και του κάνεις αιμοκάθαρση!!(Πως σου φάνηκε ΧΑΖΗ??).HELLOOOOY!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου